V dnešní recenzi Vám představíme novinku od ukrajinské firmy uClan, která nese název uClan Ustym 4K S2 OTT. Jedná se o jednotunerový ultra HD / 4K, linuxový satelitní přijímač, určený pro příjem satelitní a IPTV televize v HD, SD a iv Ultra HD / 4k rozlišení, s podporou příjmu v kompresích MPEG2, Mpeg4 / H.264 a HEVC / H. 265. Přijímač má zabudovaný jeden DVB-S2X tuner, který podporuje příjem satelitních programů v normách DVB-S, DVB-S2 a DVB-S2X, podporovaný je i multistreamový příjem.

LOGOELLANO2018GLOW.png

uclan ustym 4k s2 ott dvb s2 13 uclan ustym 4k s2 ott dvb s2 19

 

uClan Ustym 4K S2 OTT obsahuje nejmodernější hardware, se kterým můžete splnit téměř všechny vaše požadavky na příjem satelitní televízie a IPTV. Základem je 4-jadrový 64bitový procesor Hisilicon, jakož i vícejádrový grafický procesor. Paměť je o velikosti 1 GB RAM a 4 GB eMMC Flash. Toto vybavení nejen zajišťuje plynulé přehrávání vašeho obsahu 4K, ale také rychlé časy spuštění a rychlou navigaci v rámci vícejazyčných nabídek menu, vrátatne SK i CZ jazyka.

Kvalita obrazu je více než výborná a v této cenové kategorii neobvyklá! Výrobce neustále pracuje na vylepšení obrazu úpravou algoritmů a laděním grafických ovladačů v nových verzích softwaru a je na místě říci, že se mu to i daří.

Čti víc